Känguruchicks





Lägenheten

07:21 ▲ 22 november 2013
Här har vi den!! Vårat lilla näste. Med en underbar diskutsikt och två toaletter. Vi skulle inte ha det bättre.




Kan bjussa på en liten gruppbild på gänget också (en ganska misslyckad en, men den enda vi har).



I övrigt rullar våra små liv på. Frida har fått jobb på en restaurang som ni säkert redan vet. Emma fortsätter sin kamp.

Vi fördriver våra dagar med att laga mat (vi har gått skilda vägar i matlagandet förresten. Så Emma är lämnad ensam. Kommer svälta), springa runt på allt staden har att erbjuda (var exempelvis på en night noodle market häromdan) och en massa annat.
Nu börjar det bli finare väder också, så snart ska man äntligen kunna dumpa allt vad paraply och jackor heter!! Sommaren is on it's way!
 
Hoppas ni har det bra i novemberslasket hemma, puss och hej leverpastej.

Nöjd nu Erik?

05:02 ▲ 09 november 2013
Här har ni några veckors gamla bilder att förtära medans vi fortsätter vårt internetlösa liv.


Vi är snart tillbaka

02:46 ▲ 07 november 2013
Vi vet (eller jag, Frida är iväg på egna äventyr) att det skrivs lite dåligt här för tillfället. Tanken är att vi väntat på att vi ska få internet hemma, men nu har det krånglat så det kommer nog dröja ytterligare en vecka. Håll ut!! (Mer en förmaning åt oss själva)
 
Kort uppdatering i alla fall: det rullar på. Livet i lägenheten är super. Igår var vi i svenska kyrkan på Lucia-träning. Så vi ska tydligen vara med i Lucia... Vädret har varit helt underbart i ett par dagar, och jag lyckades med att inte bränna mig!! Solskyddsfaktor 50+ gör sitt jobb.
 
Nej ni, nu ska jag åka ut till St Kilda och göra reklam för mig själv som den arbetslösa själ jag är. Hörs när vi hörs, kram!