Känguruchicks





Bus och frågetecken

04:27 ▲ 27 februari 2014
Tiden här börjar rinna mot sitt slut. För Frida redan imorrn då hon beger sig mot Nya Zeeland för nya äventyr!
Så ja, vi skiljer på oss. Detta för att efter dessa månader av rumsdelande har vi kommit på att vi hatar varandra. Eller bara för att våra planer och drömmar går åt olika håll.
Jag velar fram och tillbaka på hur jag sla göra. Stanna en månad till? Åka på farm? Frågetecknen är många, och det är omänskligt kort tid innan de måste redas ut. Men har nog kommit fram till ett tillfällig beslut där det bara är några kvoter kvar som behöver lösas.
I varje fall är vi glada för Fridas skull för hon kommer ha det så jädra kul. Kommer sakna henne dock. Nu kommer vi nog inte ses förrän om lika lång tid vi varit här?? Hur tusan ska vi klara oss.

Annars då, vad har vi gjort den senaste veckan..
Jag har startat ett prankkrig. Det började med att jag var ensam hemma och bestämde att jag skulle röra om lite i grytan. Så jag bytte sida på grabbarnas rum. Så Adams saker var på Kalles sida, och tvärtom. Bästa. Pranket. Nånsin. Efter det har jag gått och fasat för vad hämnden ska bli. Hann precis lugna ner mig tills jag kom hem i förrgår och hittar min väska i trappuppgången med en lapp där det sammanfattat står "hejdå". Så där låg alla mina saker och jag lever nu i en resväska tills jag tar tag i och packa upp igen. Hämnden ska bli ljuv.

I söndags var jag på kasinot med grabbarna och kollade på hockey-finalen! Otippat jag vet. Lyckades zoona ut varje gång nått kul hände. Inte ens en vinst vart det. Stämningen var taggad i alla fall! För kanadensarna...

Det har varit ovanligt händelselösa dagar. Den mesta tiden har gått åt att kolla upp alla alternativ på vad min framtid här skall bli. Har kommit fram till ett vägskäl där jag inte riktigt vet vilken riktning jag ska ta. Hade en klar bild på hur jag skulle göra, tills när Frida kom med några visa ord och tankar. Så nu är vi tillbaka på ruta ett igen. Får återkomma när jag har en inte lika diffus bild på vad som komma skall.
Annars har vi mest degat framför OS. Har blivit tvingad till att tycka om det eftersom det har stått på 24/7. Så mama Jussi bli lite stolta tack.

Igår var det Somewhere-kväll eftersom att det är onsdag och man inte kan bryta traditioner. Det var Fridas sista så det ska firades med bomber och granater.
Idag hänger jag på henne när hon springer runt och fixar det allra sista innan avfärd. Sen har vi bestämt att vi ska äntligen gå påutomhusbion ikväll och ha det mys.

Hoppas ni där hemma har det grymt. Puss och kram!

Gänget när vi grillade härom veckan.

Bilder från white night festival. ALDRIG sett så mycket folk på ett och samma ställe.


Kommentarer
farmor

Hej Emma. Inte lätt att bestämma sej om man inte vet riktigt hur man vill ha det.Ser bara fram emot när vi ses igen. Njut bara av tiden du har kvar där borta. Hur lång den nu blir. Kramar i mängder

Svar: Ja det gor jag definitivt. Kram saknar dig med
Emma

09:41 ▲ 27 februari 2014
kajsa timm gustafsson

om jag får tycka, försök att ta ett farmjobb, då kan du ju bryta när du vill och bestämma dig för hemfärden. Om du åker hem nu så kanske du åker för att du måste, och det känns väl inte riktigt okey, pussar och kramar från din förkylda mormor. <3

Svar: Nej hem har aldrig statt pa kartan!!!! Men tack for din asikt mommo lille. Puss saknar dig
Emma

10:36 ▲ 27 februari 2014
Mamma Malin

Vi har hyrt ut ditt rum så stanna kvar ett tag till😇😂😋😘

Svar: Skit ner dig
Emma

16:57 ▲ 27 februari 2014
Michaela

Haha om det hade funnits en gillar-knapp på kommentarer hade jag dubbelklickat på "Mamma Malins" kommentar!

Svar: Dumma mamma...
Emma

10:15 ▲ 28 februari 2014
eva

Emma! Jag är nog lite tråkig men tycker som mormor.Kram Eva.

Svar: Haha, ni missforstod nog lite! Hem ska jag INTE. Kram
Emma

18:51 ▲ 28 februari 2014

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Trackback