Känguruchicks





Inget händer men så gjorde det det ändå :PPPppPPPppp

05:10 ▲ 14 januari 2014
Det påminns hit och dit om att vi bör "skriva blogg" men det så att säga händer inte så mycket nytt.
 
I veckan ska det bli högtryck så då jäklar ska våra bleka spiror inta den gyllene nyans vi hoppades få när vi kom hit.
 
Lite jobbiga nyheter har vi ju dock och delge. Enda sedan vi flyttade in har Maria fått en jäkla massa myggbett. När hon började sova hos sin pojkvän och Alexandra istället började sova i hennes säng fick även hon samma bett. Så de tu kom fram till slutsatsen att vi möjligtvis har vägglöss...
Vår landlord kom hit med en saneringsgubbe och rätt hade flickorna. Som tur är måste det varit i ett tidigt stadie för ingen av oss andra har märkt av det. Men förbannat äckligt är väll likväl det. Det bara kryper i skinnet och för varje litet märke man får blir det småpanik.
 
Men lite roliga nyheter har vi också. Eftersom att Maria nästan aldrig sover hemma så kom hon på att hon skulle lika gärna kunna hyra ut den nysanerade sängen, så det var sagt och gjort. Idag kommer en svensk tjej och ska bo hos oss tills Ellinor tar över om en vecka. Sjukt spännande!
 
Nu har också tennisen börjat här i stan! Kan inte säga att vi märkt av någon vidare stämning än (mer än att det går på tv hela tiden), men den lär väll komma eftersom att det här är typ den största händelsen på året här i stan.
 
Och häromveckan när vi kom hem från akvariet (som får bli ett eget jäkla inlägg, hade visst mycket att berätta) satt det en liten lapp på vår port. På lappen var det en förfrågan om vi ville vara med och leka från våra grannar och självklart bangade inte vi på det! De hade alltså ordnat en skattjakt runt området som slutade med en spelkväll hemma hos dem.
Efter det ville vi såklart kontra och ordna en ännu bättre skattjakt så det ägnade vi hela torsdagen åt (vart asbra).
Och denna battle mellan kollektiven måste vara den bästa idén nånsin! Nu väntar vi bara spänt på vad tjejernas nästa drag ska bli.
 
 
Så ja, lite saker händer det ju. Skulle kunna säga att vi lovar och förbättra skrivandet här, men det har vi redan gjort så mycket så det verkar ju inte lönt...
 
Och nu - random mobilbilder:
 
Onsdagsöl på Somewhere som vanligt
 
Emma var på söndags-äventyr med Liv och Adam i St Kilda.

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Trackback