Känguruchicks





Sluta lämna oss

11:09 ▲ 06 februari 2014
Hejsansvejsan! Är en lite känslomässig vecka just nu. I måndags åkte Ellinor, Malin och Belinda och idag lämnade Liv oss. INTE OKEJ.
 
Det har ju dock blivit bra avslutningsdagar. I lördags var vi uppe i Eureka Tower med Ellinor. Det är den högsta byggnaden här i stan så man har en sjuk utsikt.
Satt där vid solnedgången och hade picknick. Sjukt mysigt.
 



Efter det har vi varit på födelsedagsfest, haft avslutningssushi i biblioteksparken med tjejerna innan de hoppade på sitt flyg, sen hade grannarna sin kontringsskattjakt i måndags. Det hela gick ut på att vi hade på oss fula kläder och tävlade mot varandra (vi båda vann över Kalle i alla fall vilket är viktigast).
Och i förrgår åkte Emma, Adam och Kalle till svenska kyrkan på en liten kubbturnering. Var sjukt stelt så vi drog med oss lite folk vidare till en bar där Liv och Frida anslöt.
 


Igår hade vi typ avslutningsdag med Liv. Mös ihop och kollade på Stockholm Boogie, som vi pratat om enda sen vi flyttade ihop och på kvällen spelade Kalle på Somewhere så vi spenderade kvällen där. Det gick skitbra för lille bubben, han är så duuutti.
Men wäh, det kommer bli så himla tomt utan vårat Liv. Att leva så tätt inpå varandra och att hon sedan bara försvinner när man inte alls vet när man nästa gång kommer ses.
 
Till gladare saker - just nu är Frida iväg på en tvådagars-trip till great ocean road woopwoop!

Kommentarer
kajsa timm gustafsson

det är alltid lika roligt att få höra av er, ibland blir livet så här att en lämnar och kanske någon kommer tillbaka. Vad har du för framtidsplaner, emma? pussar och kramar din mormor.

Svar: Jadu har ingen aning faktiskt. Hemma till sommaren i alla fall! Kram
Emma

14:40 ▲ 07 februari 2014
Pappa Hall

Wow,en uppdatering. D va inte illa 😜
Ja Emma,hur ser framtiden ut? Då kommer väl hem till Svedala?

Pok

Svar: Enda plan jag har är att vara hemma till sommaren! Pok
Emma

17:54 ▲ 07 februari 2014
eva

Hej Emma! Vilka söta pojkar du har fotat. Eva,
.

Svar: Haha ja visst är de! Kram
Emma

18:14 ▲ 14 februari 2014

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:



Trackback